MiO

3.5

• Stroom

• Douche

3.5

We hadden van te voren en gebeld of er plaats was, geen probleem. na een vriendelijk ontvangst konden we een plaats zoeken op het zeer grote terrein. De sfeer op deze camping is heerlijk ontspannen, de voorzieningen zjjn van zeer hoge kwaliteit. De omgeving is van grote schoonheid je kunt hier weken fietsen en wandelen. Vergeet niet om bij restaurant Wasserschänke te eten heerlijke locale gerechten.

We kwamen hier op de bonnefooi in het Hemelvaartsdag weekend. In principe was de camping vol, maar de zeer vriendelijke eigenaresse deed erg haar best om een plekje voor ons te creëren. Plekken met stroom bezet, maar mochten kiezen uit gebruik koelkast of stroom uit de glamping tent. Prachtig en schoon sanitair. Prima plek onderweg naar Tsjechië, ligt beetje afgelegen dus eigen eten meenemen of bij het culinaire diner aanschuiven, wel reserveren

Verzorgde, rustige camping met schoon sanitair. De ruimte leent zich uitstekend om te combineren met een viergangenmenu van Hanna Lehmann. Dan kunt u ook met een gerust geweten genieten van de wijnbegeleiding. U moet het menu echter ruim van tevoren reserveren.

Hohe Straße 28

09244, Lichtenau, Duitsland

Minicamping met vrije keuze op grasveld - rond feestdagen geldt hoogseizoenprijs kijk voor de prijzen op de website - terras - centrum Lichtenau: 5km.

2 okt t/m 31 okt

1 mrt t/m 31 mei