Am Hafen

• Vuilnisbak

Eifler1

jul 2025

De parkeerplaats is eigenlijk prima. Maar wees voorzichtig, hij wordt beheerd door Mobility Hub. Ik ben er twee keer geweest. Beide keren hebben ze blijkbaar niet betaald. Betaling via rekening, maar ik kan het verifiëren. Ze vragen meer dan € 50 per persoon. De reactietijd volgens de briefdeadline was twee dagen! Het bezwaar loopt nog. Nooit meer Zwenkau!

Cabauzli13

jul 2025

Dus als €15 te veel is voor deze prachtige plek, blijf dan lekker thuis, maar gratis is er ook niet! Bedankt voor deze mooie en rustige plek👍

Prachtige, goed onderhouden plek. Ideaal voor één nachtje. De ticketautomaat werd met hulp van andere kampeerders gevonden. 15 €, incl. Elektriciteit is in orde. Helaas kunnen wij de pizzeria niet aanbevelen. Ik heb zelden zo'n slechte pizza gegeten. Het personeel was vriendelijk. Ook de sfeer liet te wensen over.

Hafenstraße

04442, Zwenkau, Duitsland

Standplaats op de pier Mole verhard gebied met markeringen. Restaurant in de buurt. Douches en WC in containers beschikbaar Aanvoer en afvoer voor boten

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!