2 stroomaansluitingen - aanmelden bij het strandbad - minigolf - winkel 500m - centrum 900m
Königstraße 63
25355, Barmstedt, Duitsland€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenNiets bijzonders en modderig als het regent. Ondanks alles op een rustige locatie, een goed gevoel van veiligheid en zelfs in lockdown niet op slot. Goed voor één nacht, maar niet meer.
borg betalen bij zwembad maar bij aankomst bleek dat gesloten. plaatsje in het gras, prima. rustige nacht. imbiss is ca van 10 tot 10 open, daar mochten wij gebruikmaken van het toilet. wel even netjes gevraagd. leuk rondje om het meer gelopen, je komt langs een slot en een waterrad. veel eetgelegenheden
lees meerHet veld zelf is niet mooi, alleen een betonnen plaat, maar de locatie ... vooral als we vandaag een plaats op de eerste rij kregen. 15 Euro incl. Toeristenbelasting (3 € per neus) is ok. Elektriciteit, er moet sanitair zijn in de jachthaven, we hebben geen behoefte aan, dus geen idee over kwaliteit en prijzen.
lees meerCampinggedrag toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (4A)
lees meerKönigstraße 63
25355, Barmstedt, Duitsland53° 47' 13" N
info@barmstedt.de
€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan