Camping am Deich

• Stroom

Michelangelo

apr 2024

Leuke camping aan de dijk aan de Oostzee waar het altijd toch wel flink waait. De prijs viel ons tegen omdat we voor een camper en 2 personen plus hond, elektriciteit en douchemuntjes in het voorseizoen, 30 april 2024, een bedrag van €48,- moesten betalen. Je kunt hier niet pinnen dus neem cash geld mee. Aan het begin van de camping staat een Schnitzelrestaurant waar je heerlijk kunt eten. Openingstijden: zie foto

KG1105

jun 2023

Kleine familiecamping direct achter de dijk. Alle standplaatsen in één, dus op de 1e rij! Sanitair nieuw en zeer schoon. Zeer aardig en behulpzaam operator-echtpaar.

Een kleine, fijne camping direct aan de dijk. U bevindt zich op slechts een steenworp afstand van het natuurlijke strand. Liefhebbers van rust en natuur zijn hier in goede handen. Wie plezier en spel nodig heeft, kan beter terecht op de naburige campings. De sanitaire voorzieningen waren nieuw en zeer schoon. De placeholders zijn vriendelijk en behulpzaam. We voelden ons zeer comfortabel. Reserveren is aan te raden, zeker in het hoogseizoen.

Wenkendorf 100

23769, Fehmarn, Duitsland

langgerekte camping langs de dijk - luwte door bomen - Oostzee 30m - centrum 10km

1 apr t/m 31 okt