verkeersgeluid - korting op sauna/wellness - broodjesservice - - reserveren gewenst - supermarkt 200m - tram naar centrum 300m - centrum 3km
Paulinzeller Weg 46
99097, Erfurt, Duitsland€ 16,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLeuke camperplek . eigenaar besteedt veel zorg aan properheid .Eigenaar is met humor en erg behulpzaam. Aanrader is om de tram te pakken naar het centrum. Halte is vlakbij .
hoe raak je zoveel mogelijk campers kwijt op een perceel in een woonwijk?? receptie is drie huizen verderop. om aan te melden mochten we niet parkeren . toen we om ons heenkeken en oude auto’s zagen staan=> doorrijden.
adres moet zijn in Erfurt, dus niet München.
Campinggedrag niet toegestaan
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
adres moet zijn in Erfurt, dus niet München.
Paulinzeller Weg 46
99097, Erfurt, Duitsland50° 57' 15" N
info@caravan-erfurt.de
€ 16,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Wasmachine