KuhhirteReisemobilstellplatz am Kuhhirten

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Bemacamp

6 dagen geleden

Camperplaats met alle voorzieningen en ziet er verzorgd uit, ondanks de bomen kan men tv kijken omdat de tv kabel bijna aan iedere plaats aanwezig is, en op loopafstand fietsafstand van het centrum van Bremen, normaal gesproken komen wij hier zeker terug

akotukker

okt 2025

Prima CP voor een bezoek aan Bremen. Sanitair voldoet en is schoon,maar is waarschijnlijk te weinig bij een volle bezetting. Douche € 1. Plaatsen onder eikenbomen. Electra met muntgeld. Stageld eenvoudig betalen bij automaat. Rustige ligging, paar keer per dag vliegtuiglawaai. Broodjesservice en toeristische informatie aanwezig. Bremer binnenstad op 1500 mtr.

Hotelalternative

sep 2025

Grote camperplek alhoewel je niet merkt dat er zo veel campers staan. Restaurants in de buurt en ook het centrum is goed bereikbaar. We waren hier in september. Ik persoonlijk zit graag voor mijn camper in het zonnetje. Door de eikenbomen kon dat helaas niet. In de zomer wellicht juist een uitkomst. Ook voor grote campers goed bereikbaar. We komen zeker terug.

Kuhhirtenweg

28201, Bremen, Duitsland