Parking Triigi Sadam

• Honden toegestaan

• Stroom

• Vuilnisbak

• WiFi

Leuke plek direct aan de jacht- en veerhaven. De veerboot vaart zelfs in het hoogseizoen slechts 4x per dag en is geen probleem. Staanplaats voor camper met 2 personen kost 15 euro. We hadden geen elektriciteit nodig, dus we hebben geen idee hoeveel het kost. Toiletten schoon en inbegrepen. Douches kosten extra (6 EUR). Het kleine café biedt heerlijke taarten, sandwiches en ijs in zelfgemaakte wafels. Wij adviseren.

DeletedUser

sep 2019

Hoewel we geen elektriciteit en water hadden gebruikt, maar de plek is echt perfect voor een overnachting. Maar ik geloof ook dat je elektriciteit en water kunt krijgen van de vriendelijke havenmeester wanneer dat nodig is. Je staat in de haven, de plaats is verlicht en de grond is geplaveid. Er zijn toiletten in het huis van de havenmeester. Verbleef hier voor 2 nachten.

HAGIFLO

jul 2019

Zie vriendelijke havenmeester. De ruimte is ondanks de veerboot (die echt niet stoort) erg stil. Mooi uitzicht. Kan zelfs elektriciteit en water gratis meenemen. Kunnen we alleen maar aanraden?

94243, Triigi, Estland

locatie op kade bij jachthaven - gebruik GPS-coordinaten - veerboot naar Söru- Hiumaa - centrum 4km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!