Aire de Camping-Car Colmyr

• Vuilnisbak

M

M&EmAdventures

2 weken geleden

Ik had mijn twijfels over het parkeren van de camper hier voor de hele dag, maar ik ben blij dat we het gedaan hebben. Een geweldige gratis parkeerplek in Annecy - op 15 minuten van het centrum. 10 plaatsen - dus kom op tijd. Het is niet zo krap als sommigen beweren. Geen probleem. Er is een optie voor grijswater (wij hebben er geen gebruik van gemaakt). Als het vol is, is er een betaalde parkeerplaats iets verderop - daar staan genoeg andere campers.

Prima plek om de stad te bezoeken. Gratis plek!!

C

Cabauzli13

okt 2025

Wat een schande voor deze stad... 🙈 Hoe kunnen ze deze krappe parkeerplaats adverteren en als parkeerplaats aanbieden??? De plekken zijn zo smal dat je nauwelijks uit de auto kunt stappen... Wie neemt de verantwoordelijkheid in geval van nood...??? Gelukkig was de plek vol en reden we verder. Als ik kon, zou ik er geen sterren voor geven... helaas is dat niet mogelijk.

Chemin de Colmyr

74000, Annecy, Frankrijk

zeer drukke locatie - smalle plekken - stageld wordt ‘s ochtends opgehaald - centrum 1km