Parking toegankelijk voor campers in de winter (verboden tussen 1 april en 31 oktober) - uitzicht op het meer van Annecy - centrum 2km
Avenue du Petit Port
74940, Annecy, Frankrijk€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 mrt.
€ 0,00 • 1 nov. t/m 31 dec.
KortingskaartenGeweldig voor een tussenstop in Annecy tussen november en eind maart. Geen diensten, alleen parkeren, maar soms is dat alles wat we nodig hebben. Er is een openbaar toilet aan de overkant van het meer, wat acceptabel was.
Oké voor een nacht, geen verwijdering, niets, de straat is lawaaierig! April tot oktober alleen toegestaan voor PW
Zoals beschreven, aan de weg tegenover het meer, zo lawaaierig maar mooie wandeling naar de oude stad kostte ons 30 minuten via de oever van het meer? Geen voorzieningen maar water kan worden afgenomen van de openbare toiletten op de parkeerplaats aan de achterzijde van de camperplaats als u een opvouwbare waterdrager heeft zoals wij. 10 andere campers hier midden november maar ruimte genoeg.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Speelgelegenheid
Rolstoelvriendelijk
lees meerAvenue du Petit Port
74940, Annecy, Frankrijk45° 54' 19" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 mrt.
€ 0,00 • 1 nov. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak