Camping du Lion

• Lozen afvalwater

3.2

DerHor

apr 2025

Jammer dat je van de Fransen niet een korte rit mag maken. Alles tot 15.30 dicht en niemand te zien.

camping met forse plaatsen voor campers. heel veel schaduwrijke plekken. voor verkoeling klein maar schoon zwembad. sanitair basaal, maar daar maken we toch geen gebruik van. verzorgingsplaats is we hee basic. gescheiden spoel- en drinkwater zou wel aanbeveling verdienen. personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. restaurant eenvoudig maar oké. karaoke avond boeit ons niet, maar we stonden ver genoeg vandaan om er geen last van te hebben.

vdv2000

jun 2023

Prachtige camping in een mooi bos. Grote plaatsen en heerlijk veel schaduw. Zeer vriendelijke en behulpzame ontvangst. Op de camping is een leuk restaurant waar je erg lekker kunt eten. Toiletgelegenheden zijn prima en schoon. Mooi stadje op 2 km met veel restaurants en een supermarkt. Naast de camping ligt de mooie fietsroute Via-Rhona … vooral in noordelijke richting erg mooi.

Quartier de l'Île du Chenevier

07700, Privas, Frankrijk

Tussen bomen - aan rivier - geschikt voor vakanties met kinderen - bar - animaties - centrum 2km

30 mrt t/m 31 mei

26 aug t/m 20 sep

29 jun t/m 25 aug

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard