Camping ☆☆ La Graveline

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Hallo, dit is een ouderwetse, door een familie gerunde camping zonder stacaravans, alleen staanplaatsen voor campers, tenten en caravans. Er is een gasbarbecue beschikbaar. In de buurt vindt u een Hyper U supermarkt, een bakkerij, een benzinestation, een apotheek, een dokter en de Via Rhôna fietsroute voor uw fietstochten. Kinderen hebben direct toegang tot de speeltuin en het stadspark. In de zomer kunt u gebruikmaken van het gemeentelijke zwembad (tegen betaling, maar kampeerders krijgen korting). Vraag gerust om meer informatie bij de receptie. Alles gebeurt hier in een vrolijke en vriendelijke sfeer. Tot ziens, De directie

Lees verder

• Douche

F

Freeenmick

feb 2026

De camping is niet te betreden met auto, camper etc. We hebben een boeking geplaatst en zijn toen 3 uur lang naar deze camping gereden, toen wij aankwamen en het terrein opliepen omdat we met de camper niet binnen kwamen, werd de reservering geannuleerd waarschijnlijk door de jongeman die ons binnen zag komen die 20 meter verder op bij zijn tent zat, (wij hebben echter niet met deze jongeman gesproken.) Dik 4,5 uur geleden de boeking geplaatst.

Bijzonder behulpzame eigenaar. Door omleiding konden wij de camping niet vinden. Telefonische uitleg begrepen we niet, waarna de eigenaar ons zelf kwam ophalen. Fijne kleine camping, leuk dorpje op loopafstand. Prima douches waar het dag en nacht 19 graden is! Heet water ook bij de afwas. Alles wordt bijzonder schoon gehouden.

A

AttyenRienk

nov 2025

leuke kleinschalige camping dichtbij de supermarkt. voldoende faciliteiten. grijs water is te lezen bij de u express. vriendelijke beheerder. we hebben hier prima gestaan voor een nachtje.

Chemin de la Graveline 102

26780, Châteauneuf-du-Rhône, Frankrijk