Camping Penboch

• Stroom

3.5

camperhuur24

jul 2024

nette ontvangst, prijs was aanzienlijk duurder dan wat op de site van campercontact stond, verschil 30 euro. TIP controleer de website van de camping op actuele prijzen. Het toiletgebouw wat dichter bij de zee staat, is verouderd, maar wel netjes. Douches vooraan bij het zwembad waren heerlijk warm

EllyM

sep 2023

Goede camping om enkele nachten te blijven. Douches waren uitstekend, heerlijk warm water. Vriendelijk ontvangen. In omgeving weinig fiets mogelijkheden. Wel op de fiets naar Vannes via enkele fietspaden.

Ontvangst was niet super vriendelijk. We werden naar een plek verwezen waar al iemand stond. We begrijpen niets van de website die belooft dat het een natuur(lijke) camping is. Het voelde heel commercieel. De sanitaire voorzieningen waren 4 sterren niet waard en alles behalve schoon. De omgeving is prachtig. Half uur fietsen naar Vannes, wat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Prijs/kwaliteit vergeleken is het voor ons 3 sterren.

Chemin de Penboch 9

56610, Arradon, Frankrijk

47° 37' 17" N 2° 48' 6" W

47.62135 -2.80162

gelegen in het zuiden van Bretagne - in het regionale natuurpark van de Golf van Morbihan - centrum 1.5km

3 aug t/m 21 aug

12 jul t/m 2 aug

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!