Camping Huttopia Douarnenez

Geclaimd door eigenaar

Kornuiten

mei 2025

Mooie camping met zeer vriendelijk ontvangst en alle medewerking om een geschikte plaats te vinden. Sanitair is super schoon. Gezellige mooie omgeving waarvoor je wel moet afdalen en terug moet klimmen. 😉

nicomalau

jul 2023

Prima camping maar met een grote camper zou ik het vermijden( snap de vorige review dus ook niet). Ze hebben maar een paar plekken die geschikt zijn en ook deze zijn vrij scheef. Als je de takken opzij houdt valt er bij het service punt te komen. we zagen een andere integraal een tak rammen bij het op de plaats manoeuvreren.

Olafke

jun 2023

Heel goed ontvangst bij aankomst en een goede uitleg wat er te doen is in de nabije omgeving. Sanitair heel proper en hedendaags. zwembad verwarmd met uitzicht op zee al is deze beperkt. Wij waren daar met een camper van 7,5 meter en geen probleem om op je plaats te komen. Hou wel rekening als je de buurt wil verkennen is het een vrij stijle klim om de camping te bereiken maar met de elektrische fiets is het goed haalbaar.

Avenue du Bois d'Isis 69

29100, Douarnenez, Frankrijk

48° 6' 4" N 4° 21' 16" W

48.10106 -4.35447

terrassencamping - deels schaduwrijk - zwembad - snackbar - broodservice - centrum 2km LET OP: de getoonde prijs is een vanaf prijs. Bekijk de website voor actuele prijzen en type standplaatsen!

28 apr t/m 30 sep