Domaine des Ormes

• Douche

Ondanks het late tijdstip konden we nog een camperplek vinden via het hotel. Erg attent geholpen. Een enorm groot landgoed omgebouwd tot een soort vakantiepark. 119 euro voor 2 nachten is prijzig, zeker als je geen gebruik maakt van de faciliteiten (en daar loop je dan met een resortbandje bij de camper). De plekken zien er goed verzorgd en groot uit. Blokken om recht te staan zijn wel nodig. Niet HET campergevoel, wel een mooi resort.

ja dit is niet goedkoop. maar zo leuk voor alle generaties. we zijn hier vaak geweest en zullen er zeker blijven komen. wat ons betreft een aanrader. let wel op dat voor je naar je plek gaat eerst water inneemt op de verzorgingsplek voor campers want de tappunten op het terrein zeker bij het cricketveld zijn schaars. wij komen hier zeker terug

Oké, ik herken me dus niet in de andere 2 beoordelingen .. behalve dat de camping behoorlijk prijzig is. Wij (2x volw. + Soort 9jr) betaalden € 130, - voor 2 nachten voor een camperplaats (100m2) met stroom (6A) in het hoogseizoen. Deze prijs is incl. toegang tot de zwembaden, en dit zijn FANTASTISCH! Voor de rest is alles nieuw, uitzonderlijk schoon en ongekend groot opgezet. Het voelt aan als een dorp ..

Domaine Des Ormes

35120, Epiniac, Frankrijk

48° 29' 30" N 1° 43' 39" W

48.4916 -1.72749

200 Hectare - bij meer - in bos - in natuurgebied - bij golfterrein - broodjesservice _ overdekt waterpark - golfslagbad, 18-holes golfbaan - manege - avonturenparcours - waterskilift - boomklimmen - centrum 7km

1 jul t/m 31 aug

16 feb t/m 30 jun