Maen Roch - Espace Jules Verne

• Honden toegestaan

• Stroom

Dotty-P

jun 2025

Ruime, goede airco met alle voorzieningen. We zijn hier de afgelopen 8 jaar gestopt tijdens onze reizen over de A84 en hebben gezien hoe het zich heeft ontwikkeld. Naast een nieuwe aansluiting op de toiletten hebben ze ook 4 nieuwe elektrische aansluitingen (Qipeo) aangelegd en lijken ze meer aansluitingen rond de airco te installeren. Het is nog niet duidelijk of deze € 2 per 15 minuten stroom zullen kosten - zo ja, dan houden we het bij gas! Verder is het een comfortabele en handige plek.

anjaenineke

jun 2025

Ruime, lange plaatsen. Aan een drukke doorgaande weg. Electra gaat via Qipeo. Na 2,00 euro betaald te hebben kregen we 15 minuten stroom. Mail gestuurd naar de helpdesk. Geen antwoord ontvangen.

Nickkdx

okt 2023

We verbleven hier op 19/10/23, het is 3 jaar geleden sinds het laatste verblijf en sindsdien hebben ze nog eens 10 plaatsen toegevoegd, ze hebben de parkeerplaats geasfalteerd en nieuwe grote ruimtes aangelegd, gemarkeerd door stenen in de grond. goed gedaan de gemeenschap

Rue de Normandie

35460, Maen-Roch, Frankrijk

48° 24' 42" N 1° 21' 45" W

48.41166 -1.36262

afgebakende plaatsen naast de gendarmerie - net en ruim sanitair - centrum dichtbij

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!