Camping E Canicce

• WiFi

• Speelgelegenheid

MarkAnton

okt 2025

Een kleine, liefdevol ontworpen en onderhouden camping direct aan de rivier, waar je een verfrissende duik kunt nemen. Zeer goede toiletten. Het vriendelijke echtpaar dat de camping beheert. We hadden een plek direct aan de rivier en voelden ons er erg op ons gemak. We zouden zeker terugkomen.

RedBulli22

aug 2025

Leuke kleine camping in het binnenland van Corsica. Grote plekken, fijn modern en schoon sanitair (dat is elders op het eiland wel anders), lekker zwembadje en rivier om af te koelen. Bij de bar/foodtruck kun je genieten van lokale drankjes en hapjes. Beperkte kaart, maar heerlijk klaargemaakt. Last but not least: hele gastvrije en vriendelijke eigenaren. We hebben spijt dat we tijdens onze rondreis maar één nacht kunnen blijven.

Dick-J.Koster

mei 2025

Gewoon een mooie in vakken verdeelde kleine camping. Schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst. Maar er wordt €32,50 berekend per nacht, terwijl de app aangeeft dat de prijs vanaf €22,00 is. Dat is best een groot verschil,, zeker als je 2 nachten boekt.

Formilonga

20218, Moltifao, Frankrijk

kleine camping met zwembad - locatie voor bezoek aan Asco - wandelen-fietsen in de omliggende bergen - Capannace 750m - centrum 2km

1 mrt t/m 30 jun

1 jul t/m 31 aug