Camping la Pietra

CarlyTakkie

jun 2025

De receptie was pas vanaf 18:00 open, maar je kon zelf vast een plek uitzoeken. Schaduw genoeg op de plekken met hagen er omheen. Heerlijk zwembad met bedjes en parasols. 34,50 voor een nacht met 2 personen.

Fijn ontvangst door de gastvrouw. spreekt Engels. heerlijk schaduwrijk terras en lekker zwembad. Je hebt een groot open veld waar niet overal stroompunten zijn. Er zijn ook afgeschermde schaduw plekken waar je privé kan staan. Soms kan je er met een grote camper moeilijk manoeuvreren om er in te komen. Prijs in september is goed wij hebben voor 2 nachten ca €55,- betaald. sanitair is een aandachtspunt. Het is zeer verouderd. Niet ver van strand.

Sylke5865

jun 2024

Wij waren er begin juni. Zeer fijne ontvangst, wij stonden in het mooie open veld (weinig schaduw), er zijn nog plekjes die in de schaduw liggen, deze zijn omheind met hagen. Mooi zwembad. Broodservice. Aan het sanitair zou iets gedaan kunnen worden, maar tot nu toe oké. Aan- en afvoer vlak achter de slagboom. Wij komen graag terug.

Presa

20233, Pietracorbara, Frankrijk

rustige camping met plaatsen op grasveld en beschutte plekken tussen heggen - groot zwembad - restaurant - broodservice - zandstrand 600m - centrum 5km

20 mrt t/m 12 nov

ACSI - Campingcard

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!