zeer rustige locatie - gebruik GPS-coordinaten - direct naast de parking voor de kerk - speeltuin in het park - grote Super U-markt 100m - centrum 500m
Place de l'Église
67240, Bischwiller, Frankrijk€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenZeer mooie plek in een klein park met bankjes. Ideaal voor kinderen vanwege de speeltuin. Er is een grote hondengroep voor honden. We aten heel goed ter plaatse. We komen graag terug en bedanken de gemeenschap voor de mooie en goed onderhouden plek.
Leuk genoeg als je voor het eerst aankomt, we hebben een 2-jarige dus de speeltuin was perfect. De wandeling naar de supermarkt is kort, maar vaag als door een steegje. Elektrisch is duur, 2 euro / 4 uur. We werden opgewacht door een lokale man wiens ouders naast de deur woonden en ons alles vertelden over de drugsgebruikers in het park, en om niet uit ons voertuig te komen in het donker. Er was een groep jongeren die rookten en dronken in het park met een open vuur, en uiteindelijk moesten de politie verder. De kerkklok is in het begin mooi, maar gaat elke 15 minuten over, het verkeerslawaai is luid, de jongeren en drugshandel die op de parkeerplaats plaatsvinden, zijn luid, de muziek uit hun auto's bonst de hele avond. Een heel onrustige nacht voor ons, geen water, etc, etc.
lees meerNaast kleine speeltuin en park. Een paar mensen hangen gewoon rond met roken. Anders stil. 4 plug-ins voor elektriciteit. Elektriciteit alleen te betalen via contactloos en € 2,00 per elke 4 uur. Leuk genoeg stad voor een overnachting.
Campinggedrag niet toegestaan
Stroom
Vuilnisbak
Speelgelegenheid
67240, Bischwiller, Frankrijk48° 46' 12" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Stroom