La Clairière du Verbamont

• Vuilnisbak

T

TravellerTeri65

okt 2025

We reden over een aantal zeer bochtige eenbaanswegen om er te komen, een zeer mooie landelijke omgeving. We kwamen later dan 6 uur aan en er was helemaal niemand om ons in te checken. We bleven wat hangen en vertrokken uiteindelijk. Het was een beetje eng om over de wegen te rijden, want onze bus is 7,4 meter lang. Eerlijk gezegd was ik een beetje teleurgesteld, want we hadden vooraf betaald, dus we gingen naar een camperplaats.

RJFO

sep 2025

Mooie, ruime camping midden in de natuur. alles is met zorg en aandacht opgezet. de aangeboden maaltijden zijn heerlijk en betaalbaar. ook genoeg te doen voor kinderen. met onze camper (7m) goed te bereiken en meer dan genoeg plaats.

ruiterjong

aug 2025

Een geweldige, rustige camping midden in een bosgebied. Een ecologische camping waarbij gestreefd wordt naar evenwicht met de natuur. Biologisch brood kun je kopen op de camping. Wij hebben genoten van een pizza-avond; meerdere soorten versgebakken pizza, allemaal heerlijk. Als je er bent MOET je echt meedoen.

Canton du Verbamont

88410, Claudon, Frankrijk

kleine camping midden in de bos vriendelijke sfeer - kampvuur toegestaan - echt geschikt voor mensen die op zoek zijn naar rust en vriendelijkheid - Claudon 10 km

1 apr t/m 11 nov