Parking Cornimont

• Stroom

• Voorzieningen passanten

rijzenderon

jun 2025

nette plek , (niet naakt recreatie hadden onze buren denk ik niet begrepen, vooral hinderlijk omdat vooral de man des campers de hele tijd met zijn fluitje voorbij het raam kwam paraderen. iedereen zijn meug maar voor ons had het niet gehoeven. voor de rest is het prima voor één nacht daarna toch maar op zoek naar een iets mindere “ muzikale” plek

KdeHerder

okt 2023

Prima plaats om te overnachten. Heel rustig en bakker om de hoek. Ook dichtbij een goed restaurant waar wij pizza’s hebben afgehaald. Daarnaast zit een pizzeria maar die was gesloten. Alle voorzieningen werkten (€2) Lastig is dat drinkwater met drukknop bedient moet worden terwijl de tijd doorloopt (10 min). Wij kregen er daardoor 60 liter uit. Mooie fietstocht over de Voie Verte gemaakt.

B-G

sep 2023

Mooi gelegen camperplaats aan het water met voorzieningen. Bakker is dichtbij en deze heeft heerlijk brood. Mooie fietsroutes in de omgeving.

Rue de la Poste

88310, Cornimont, Frankrijk

rustige locatie in het dorp - vlakbij riviertje - bakker 50m - supermarkt 2km - centrum 500m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!