Aire de Camping-Car des Caillotes

• Stroom

• Vuilnisbak

Hejoh55

1 weken geleden

We hebben hier in november één nacht doorgebracht. De camping is erg rustig, 's avonds goed verlicht en zeer goed onderhouden. Omdat we problemen hadden met onze code en de stroomaansluiting, belden we het servicenummer. Ondanks de taalbarrière arriveerde er binnen 10 minuten een zeer vriendelijke vrouw. Alle problemen waren opgelost; uitstekende service. We komen zeker terug.

MwH1

okt 2024

goede parkeergelegenheid, voor € 9 per nacht, inclusief WiFi, afvoer van grijs en zwart water, zoet water beperkt tot 10 minuten. Eigenlijk landelijke rustige omgeving; Toen ik daar was, vlogen militaire vliegtuigen tot in de vroege uren van de nacht een paar keer over vanaf het militaire vliegveld Saint Dizier. De SP-exploitant en de gemeente kunnen hier op zichzelf niets aan doen. Dank aan de gemeenschap voor deze SP

JosCollaer

jul 2024

Aan de slagboom betaal je 10,66€. Op je ticket staat een code. Deze tik je in om binnen te komen. Deze code moet je ook gebruiken voor water, elektriciteit, … Die code heb je nodig om ook weer buiten te kunnen. Op je ticket staat een code voor Wifi. Wifi is vrij traag. Rond 11u komt een rijdend winkeltje langs met brood, vlees, confituur,… De plaatsen zijn niet groot en sommige zijn niet vlak.

Rue Sainte-Libaire 1

52290, Éclaron-Braucourt-Sainte-Livière, Frankrijk

gelegen in centrum - geen winkels, ook geen bakker - aan de noordkant van Lac du Der 1,5km