Aire Municipale

Camperplaatsen

• Voorzieningen passanten

Fijne, rustige plek om te overnachten naast de kerk. Je hoort de kerkklokken nog net. De afvalcontainer staat niet op de camping. Hij staat aangegeven met een bordje en ik ontdekte hem tijdens het uitlaten van mijn hond. Ik weet niet of er een speciaal navigatiesysteem is voor de locatie van de afvalcontainer.

Negatief: Het toilet is absoluut walgelijk en ziet eruit alsof het al een hele tijd niet is schoongemaakt. Gelukkig hadden we onze eigen in het busje. Positief: We hebben hier een rustige nacht gehad. Het omliggende dorp is goed onderhouden en ziet er schattig uit. Er zijn winkels om de hoek, maar op maandag is alles gesloten. De kerkklokken luiden om 21.00 uur en beginnen om 07.00 uur opnieuw. Wij zouden hier weer verblijven.

Diane&Martin

jun 2024

Rustige gratis plaats nabij de kerk. Bakker en slager op loopafstand. Water en grijs water achter het medisch centrum.

Place des Tilleuls

51310, Esternay, Frankrijk

rustige plaats in centrum - achter de kerk - jetons bij Office de Tourisme, bakker, slager - openbaar toilet achter het Medisch Centrum - water afgesloten van 15/11-10/4

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!