Camping du Lac de la Seigneurie

• Stroom

Karboet

jun 2025

wij waren hier met vrienden van 19 juni tot 1 juli . mooie camping met grote plaatsen. de plekken direct na de receptie zijn super. erg vriendelijk personeel. heerlijk zwembadje en een klein barretje met restaurantje. sanitair heel goed verzorgd. de omgeving is buitengewoon mooi. een echte aanrader .

creaveertje

jul 2024

wij waren hier 25 juli 2024....vriendelijke beheerder...prima douches...krap plekje..maar die avond een vreselijke herrie tot 23.00 uur van schallende muziek en tot. op kilometers afstand te horen geblèr. tarief is 30 euro per nacht voor 2 pers , camper en stroom. wassen en drogen kwam op 15 euro de droger moest 2 x programma doen om droog te zijn. vervangend personeel is zeer moeilijk mee te communiceren. Jammer van deze zaken.

Agla

jul 2023

Wij boekten online een privilegeplaats, volgens de website is dit een grasplein, wij kregen een terrein met kiezels. Voor dit kiezelterrein betaalden we €37/nacht. Douches niet proper, zelfs niet na de poetsbeurten, tegels op wand en vloer hebben door het niet (grondig) reinigen een oranje glibberige laag. Na een opmerking reageert de eigenaar vijandig en zegt dat dit komt door de andere kampeerders die geen respect hebben voor het sanitair ...

Rue de la Seigneurie 3

90110, Le Haut-Soultzbach, Frankrijk

kleinschalige camping met grote schaduwrijke plaatsen - broodjes service en klein restaurantje (snackbar) op de camping aanwezig - zwembad met bubbelbad en speelplaatsje voor kinderen - sanitair is modern en schoon - centrum 2.5km

15 apr t/m 15 okt