Rue du Port

Camperplaatsen

• Stroom

• Douche

• Vuilnisbak

prima rustige plek, wij stonden alleen er zijn 4 plekken douche €2,- voor 10 min en wc geen gebruik van gemaakt! stoom en water voor €9,- afval kan je ook kwijt verder geen loos voorziening ook niet voor wc. wij hebben een hele rustige nacht gehad dus voor ons was het prima 👌 leuk de boten door de sluis zien varen

FlyDM

jul 2024

Op zich een relatief rustige plaats. Je hebt echter wel wat passage (auto’s, fietsers en wandelaars). Wc redelijk proper. Douches niet gebruikt. Terras in de buurt. Helaas wel, kort na 7u, lawaai van wegenwerkers die zich vr een half uur kort voor onze mh’s parkeerden. Sinds gisterenavond/vannacht is opeens ook de buitendeur van de herenwc’s uit haar hengsels. De hond van het huis erachter is vaak te horen. Loosplaats niet gevonden (+wc idem).

rallemann

apr 2024

Zeer rustige en mooi gelegen parkeerplaats direct aan de sluis. 9€ inclusief. VE en elektriciteit. Helaas is er nog maar één restaurant en geen supermarkt op de hoek in de stad. Wij vonden het erg leuk 👍

Rue du Port 2

57930, Mittersheim, Frankrijk

Camperplek aan sluis 14 en een klein haventje - dorpje op loopafstand - mooie fietsroute loopt over de camperplek

14 apr t/m 15 okt

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!