Camping International Maisons-Laffitte

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Frans-Aartsen

okt 2025

Prima CP voor bezoek aan Parijs. Wij waren er in de Herfstvakantie. De camping was voor 3/4 vol. Op de electrische fiets naar Parijs goed te doen voor ons. Ruim een uur fietsen. Ook openbaar vervoer prima. 12 euro voor een dagkaart. Station 10-15 min. lopen. Wij betaalde 26 euro per nacht met ASCI kaart en hebben telefonisch gereserveerd.

TheDustans

jun 2025

Grote, drukke camping, maar goed beheerd. We hadden een grote en redelijk vlakke plek, maar sommige waren een stuk kleiner. Toiletten waren prima, maar beter als mensen na het douchen de dweil zouden gebruiken. Zwembad goed, maar druk. Restaurant goed, we hebben heerlijk gegeten. Op loopafstand van Maison Laffitte voor cafés, winkels en een kleine supermarkt, en ook het treinstation. Winkel op de camping is erg handig. Zou zeker terugkomen.

Hymercamp57

apr 2025

Goede locatie voor een bezoek aan Parijs, eenvoudig te bereizen. Het sanitair is wat gaar, douches krap, en de standplaatsen klein en zeer hobbelig. Dus leg je lat niet te hoog en je hebt hier een mooie uitvalsbasis richting Parijs aan.

Rue Johnson 1

78600, Maisons-Laffitte, Frankrijk

grote camping in een voorstad van Parijs - restaurant - winkel - all-in tarief - treinstation in het centrum met directe treinverbinding [RER] naar Parijs - centrum 1km

3 apr t/m 1 nov

CCC - Camping & Caravan Club

ACSI - Campingcard

ACSI - Campingcard

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!