Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Water
Toilet
Douche
Stroom (0A)
Le Pin, Frankrijk
Wij heten u welkom in een prachtige omgeving op een geklasseerd landgoed. Rustige en ontspannende plek met geen tekort aan activiteiten. Goed humeur op de afspraak! Wij bieden plaats aan maximaal 3 voertuigen. Als je de sterren wilt bewonderen, is dit de ideale plek, geen lichtvervuiling. Om uw batterijen op te laden tussen de bomen, is er niets beters dan Bois Joseph, op 3 minuten lopen. Activiteiten Zintuiglijke wandeling, herverbinding met jezelf en de natuur (ter plaatse) Een manege ligt op 1,5 km afstand Iets drinken, eten, de Fontaine Fleurie verwelkomt u op 5 minuten (2,5 km) afstand Kastelen en meer kastelen (straal van 20 km) Een gemeenschappelijke vijver op 1 km afstand We bevinden ons op een wandelpad van ongeveer twaalf km Het Roches Blanche-park (opmerkelijke tuin) kan bezocht worden op reservatie (200m) We zijn 20 minuten van Puy du Fou Andere opmerkingen Heeft u een mechanische stop nodig, dan is het mogelijk om ter plaatse enkele controles uit te voeren. Compressor en wat gereedschap aanwezig.
€ 5,00