Camping Municipal La Sélune

• Lozen afvalwater

• Stroom

De campingplekken zien er prima uit, hier en daar kan wat groenonderhoud plaats vinden (veel los blad, verzorging gras). Het sanitair is verouderd en de schoonmaak kan beter. Door het ontbreken van zwanehalzen stinken (afwas)tafels, bij de toiletten hangt een urinelucht. Een bakker en supermarkt in de buurt. Een prima camping voor de doorreis.

GeaOpPad

mei 2025

Heel fijne ontvangst door een vriendelijke meneer die alleen frans spreekt. Nu in het voorseizoen waren er ondanks het Hemelvaartweekend weinig gasten. We waren op doorreis en hebben er 1 nacht gestaan. Een volgend bezoek wordt zeker langer. Met het oog op onze hond kregen we een mooie plek achteraan op de camping waar we zo het terrein af konden lopen richting een riviertje. Prettige camping waar we zeker een keer terug willen komen.

IreneT

sep 2024

fijne camping met ruime plaatsen. ‘s nachts heel rustig. we kregen eerst een plek op het asfalt toegewezen maar toen we aangaven liever op het gras te staan was dat geen probleem. Er was ruim voldoende plaats. sanitair prima en fijne warme douches. afwas plek ook netjes. zoals eerder gezegd heel goedkoop! mooie fietsroutes. Carrefour op 800 meter maar ook in het dorp wat winkeltjes. Wij vonden de camping in ieder geval een echte aanrader.

Résidence de la Selune 1

50600, Avranches, Frankrijk

48° 34' 52" N 1° 5' 52" W

48.58111 -1.09771

Camping dicht bij het centrum - ruime plaatsen - plaatsen op gras of asfalt - speeltuintje - BBQ - centrum 600m

1 apr t/m 30 sep