3,57van 5
  • september 2023

Alles wat wij zoeken in een cp. het tegelwerk in het sanitairgebouw loopt goed af, alleen de verkeerde kant op :) vandaar een beetje rommelig maar met een trekker ook weer zo opgelost. nog een voordeel, het drinkwater was er erg lekker en had helemaal geen chloor smaak oid!

• augustus 2023

mooie rustplaats slechts gedeeltelijk op gras. weinig toiletten voor het aantal aanwezige campers. shuttle rijdt om de twee uur naar St Micheal. zwembad (klein) bruikbaar met 5 euro per persoon

Bekijk alle 7 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,57van 5
  • september 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Aire Camping Cars l'Anse de Moidrey -Le Mt St Michel-Pontorson