Camping La Marende

• Lozen afvalwater

4.2

Tinus1974

sep 2025

Camping met ruime plaatsen en goede voorzieningen met vriendelijk personeel. Het restaurant vonden wij minder en de animatie is niet aan ons besteed, maar snap dat het er is. De ligging aan het strand is heel fijn. Het strand is mooi en breed. Fietsen naar Collioure en Port-Vendres en de Tour Madeloc is de moeite waard. Argeles-sur-Mer vonden wij druk en heel toeristisch.

themilutt

aug 2022

De 4 sterren zijn voor de camping. sanitair, animatie, zwembad, alles prima. camping winkel... minimale keuze, maar centrum is op loop-/fiets afstand. Strand.. perfect, mét gezellige beach bar. Alleen €18 pp voor n ligbed ... really?? Het enige nadeel in t hoogseizoen... het naast de camping gelegen Luna Park in het hoogseizoen. Wij waren hier eerder in 2005, maat komen hier -in t hoogseizoen - écht níet meer terug.

Sjaco99

jun 2021

Een mooie camping met lekkere ruime plaatsen. Fraai sanitair, compleet met wasmachines en droger. Prima eten in het restaurant met vriendelijk personeel. Helaas mogen er geen honden op het strand, ook niet buiten het hoogseizoen. Maar dat heeft verder niets met de camping te maken.

Route du Littoral

66700, Argelès-sur-Mer, Frankrijk

gelegen aan zee - broodservice - restaurant - snackbar - pizzeria - bakker 1km - supermarkt 1km - centrum 500m

28 apr t/m 23 sep