Toegangsbeperking! maximaal 3,5 ton!
rustig gelegen - gebruik GPS-coordinaten - aanrijroute via D162 - smalle toegangsweg - servicestation bij camping les Peupliers [400m] - centrum 600m
Promenade de l'Ancien Stade
34440, Colombiers, Frankrijk€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenToegangsbeperking! maximaal 3,5 ton!
Redelijke plek. Goed voor een overnachting, maar verder niks bijzonders. Wel goed om te fietsen naar de sluisentrap in Fonseranes en de kanaaltunnel de Malpas (17 de eeuw) Vergeet ook het uitzichtspunt van Ensérune niet, heel speciaal.
kale plek in Middle of nowhere, geen voorzieningen ook geen verlichting aanwezig. Echt veilig voelde we ons niet. Niet proberen door het dorp colombiers aan te rijden want grote kans dat je vastloopt in de zeer smalle straatjes van dit middeleeuwse dorpje Deze plek heeft zeker wat liefde en verlichting nodig.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Toegangsbeperking! maximaal 3,5 ton!
lees meerPromenade de l'Ancien Stade
34440, Colombiers, Frankrijk43° 19' 0" N
info@colombiers.com
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Max. camperlengte