Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Wij zijn een Nederlands echtpaar en runnen naast onze 2 gîtes ook onze mini camping met 6 plekken en een klein restaurant met 2 a 3 per week aanbod. Dit verborgen pareltje in De Lot ligt vlakbij het toeristische Dordogne. Maar veel rustiger en met een fabelachtig uitzicht vanaf 'onze' heuvel. Het ruime (zoutwater) zwembad ligt de hele dag in de zon, ideaal om in af te koelen. Vaak kunnen we een broodjes service aanbieden zodat u 's ochtends toch vers brood heeft.
Er zijn 6 privé sanitair units beschikbaar voor verblijf van minimaal 3 dagen (met toeslag) maar ook gedeeld sanitair voor korter verblijf. (Tenzij vol geboekt)
Verblijft u slechts 1 nacht dan geldt een toeslag voor het zwembad van € 2,50 p.p.
Lees verder

1 jun t/m 30 jun
€ 28,50
1 jul t/m 31 aug
€ 33,50
Toon alle tijden en prijzen