Camping Le Domaine de Beaulieu

4.3

4.3

vanTitoun

mei 2025

Amandine heeft ons op 18 september 2024 hartelijk ontvangen, alles verliep efficiënt en goed georganiseerd (we kwamen 's middags aan, tijdens sluitingstijd). Zeer schone camping, grote plaatsen die duidelijk door heggen zijn afgebakend, ruime zwembaden, één binnen en twee buiten. Zeer goedkoop: € 18,22 voor één nacht met 2 volwassenen, elektriciteit, omgebouwde camper. Zeker een aanrader. Deze jonge eigenaren verdienen het absoluut.

Erik&Ageeth

jul 2024

We zijn hier 1 week met de camper geweest, prima ruime plek, schoon sanitair (we stonden dichtbij het nieuwere sanitair gebouw), helaas geen wc papier aanwezig. Vanaf de camping mooie fiets en wandelpaden richting strand en dorpjes aan de kust. Het strand is hier mooi, schoon en rustig. Bushalte voor de deur om naar Lès Sables d' Olonne te gaan. Aldi op 2 km afstand.

Struikies

jul 2024

Fijne camping. Mooie plekken. Goed sanitair. Vriendelijk personeel. Mogelijkheid om brood te bestellen. Mooi zwembad. Dichtbij mooie fietsroutes. Via Acsi voor maar 15 euro per nacht!

Rue du Parc

85800, Givrand, Frankrijk