Aire Camping-Car Park de Sallertaine

Alistair33

jul 2023

ok kampeerterrein ... fijne stad met toeristenwinkels .. veel lekker eten. enkel automatisch toilet (niet mijn favoriete dingen!)... abonnement vamping-kaart instellen ... moet zich registreren en dan € 5 betalen voor de kaart (automatische levering bij de poort) ... en als je dan per boeking wilt gebruiken voor andere sites enz., moet je jaarlijks nemen abonnement! 🥲 ….. droevige tijden … geld verdienen met aires is denk ik onvermijdelijk.

Willem82

jun 2023

Volgens campercontact is de prijs € 10.14 maar dat klopt niet(meer). Wij betaalden € 16.20 maar moesten wel GSM nummer en naw opgeven. Dan werd een account aangemaakt.

Parkeerplaats in een pittoresk poppenstadje vol ateliers en kunstenaars - maar er is ook een zeer goede bakkerij. 300m van het stadscentrum, zeer rustig. Geen overmatige blootstelling aan insecten ondanks de nabijheid van moerassen/kanalen. Afgebakende plaatsen op fijn grind, Astra 1 satellietontvangst mogelijk. V/E goed bereikbaar, elektra op alle plaatsen. Vuilnis- en glascontainers aan de rand van het plein. Het dorp is zeker een bezoek waard!

Route de Saint-Urbain

85300, Sallertaine, Frankrijk

46° 51' 37" N 1° 57' 38" W

46.86035 -1.9606

camperplaats in het hart van Sallertaine - uitzicht op moerassen - fietspaden - Challans 6 km - de kust, eiland Noirmoutier met Le Gois 13 km