La Fortinerie

• Stroom

Bakenes

jun 2025

Zijn 5 dagen op deze geweldige plek geweest. Deze camping is klein maar fijn, met slechts 5 ruime plaatsen. Sanitair is super, met hotel waardige badkamers. Een plek om echt tot rust te komen. Tina en Julian zijn top in hun gastvrijheid. Deze staat in onze top 5 in Frankrijk. M&W

FabriceR

jun 2025

Net terug thuis van 5 fantastische nachten! Zo een gastvrijheid, vriendelijkheid, begaan zijn met kampeergasten, ongelofelijk! Niet twijfelen als je rustige kleine kampeerplek zoekt! Een parel!

mick&bev

jun 2025

Een fantastische camping waar je je vanaf aankomst meteen ontspannen en op je gemak voelt. We verbleven er twee nachten, maar dat was te weinig. Tina en Julian zijn fantastische gastheren die om je geven. Zoals anderen al zeiden: sla je voorraad in voordat je aankomt, maar het is de moeite waard, want de camping is een pareltje. De toiletten en douches zijn met zorg en flair gebouwd, wat ze tot nu toe ongeëvenaard maakt. Goede wegen om te fietsen in het bos, we zouden niet aarzelen om terug te keren.

Le Faux Amas

49390, Mouliherne, Frankrijk

Kleine camping - Britse eigenaren - keuken - centrum 1,5km

1 apr t/m 30 jun

1 jul t/m 30 sep

1 okt t/m 31 okt

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!