Maison du Riz

• Stroom

N

Nathynath

okt 2025

Bedankt voor jullie warme welkom en vriendelijkheid! We hebben een heerlijke, rustige nacht gehad in een prachtige omgeving. We kijken ernaar uit jullie producten uit te proberen. Het enige wat jammer is, is het gedrag van sommige andere camperbezitters. Er staat duidelijk aangegeven dat de ruimte beperkt is tot drie campers, en toen we de volgende ochtend wakker werden, waren we met z'n negenen. Het zou jammer zijn als de toegang op een dag beperkt zou worden door dit soort misstanden.

Bénépara

jul 2025

Dank aan het rijsthuisje voor deze perfecte en rustige locatie, waar de kikkers ons vermaakten met hun gezang en we zeker ook van de muggen hebben genoten, want ik heb er geen enkele gezien :-))

Loukat

jun 2024

mooie rustige plek om te parkeren, slapen met het kikkerconcert, allemaal gratis! vert interessante rijstlandbouwtour en rijst om natuurlijk te kopen. dank aan zeer vriendelijke eigenaren. Mijn

13123, Arles, Frankrijk

locatie bij rijstboerderij - gebruik GPS-cvoordinaten - nabij rivier Le Petit Rhone - tentoonstellingsruimte (gesloten van 1/12-31/03) - centrum 18km

1 apr t/m 30 nov