camping aan de voet van de stad Bonnieux - schaduw en zon plaatsen beschikbaar - schoon sanitair - broodjesservice [dag ervoor bestellen] - klein natuurlijk zwembad - gezinsvriendelijk - honden aangelijnd toegestaan - centrum 1km
Route de Menerbes
84480, Bonnieux, Frankrijk€ 15,00 • 23 mrt. t/m 20 apr.
€ 18,00 • 21 apr. t/m 6 jul.
€ 21,00 • 7 jul. t/m 25 aug.
€ 18,00 • 26 aug. t/m 21 sep.
€ 15,00 • 22 sep. t/m 15 okt.
KortingskaartenPerfect gelegen camping om Bonnieux (en ook Lacoste) te bezoeken. We zijn hier al 2 keer eerder geweest. Mooie wandelingen in de buurt, ook vanaf de camping. Zoals hieronder al vermeld, water in de douches is lauw, niet warm.
ruime plekken. zelf uitkiezen. vriendelijk ontvangst. Bonnieux zelf stelt niet veel voor, net als lacoste, niet de moeite waard. Roussillion daarentegen wel. hier de le sentire des ocres gelopen. €3,50 entree, zeker de moeite waard met mooi rood/geel gekleurde rotsformaties. camping sanitair gedateerd maar functioneel. we bleven 2 dagen. goed verblijf gehad
lees meerLeuke stek zo vlak bij Bonnieux, maar té gedateerd. De helft van het sanitair is ' hors service', de douches zijn lauw tot koud, en alles in zeer verouderde staat. De nieuwe eigenaren zijn bijzonder vriendelijk.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
84480, Bonnieux, Frankrijk43° 49' 14" N
43.82069
info@campinglevallon.com
€ 15,00 • 23 mrt. t/m 20 apr.
€ 18,00 • 21 apr. t/m 6 jul.
€ 21,00 • 7 jul. t/m 25 aug.
€ 18,00 • 26 aug. t/m 21 sep.
€ 15,00 • 22 sep. t/m 15 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet