Aire de Camping-Car Colmyr

• Vuilnisbak

C

Cabauzli13

okt 2025

Wat een schande voor deze stad... 🙈 Hoe kunnen ze deze krappe parkeerplaats adverteren en als parkeerplaats aanbieden??? De plekken zijn zo smal dat je nauwelijks uit de auto kunt stappen... Wie neemt de verantwoordelijkheid in geval van nood...??? Gelukkig was de plek vol en reden we verder. Als ik kon, zou ik er geen sterren voor geven... helaas is dat niet mogelijk.

Campervan-Castaways

jul 2025

De eerste foto hier is niet de Aire, maar de kleine, smalle plaatsen zijn totaal ongeschikt voor zo'n fantastische toeristische bestemming zonder alternatieve camperparkeerplaatsen, zoals hoogtebarrières. Een paar minuten naar het historische centrum en het meer, de stortplaats en de gratis verswatervoorziening. We bleven een paar uur, maar bij terugkomst kregen we een groene, amateuristische parkeerbon op onze camper, zonder details of borden om aan te geven waarom, geen boete van € 100. Mogelijk oplichterij, maar ik weet het niet zeker, dus wees op uw hoede!

AVCésaravav

mei 2025

een schande voor de stad Annecy. De stad, die bekendstaat om haar internationale invloed, heeft niet genoeg ruimte om haar eigen inwoners te huisvesten. om te vluchten, daarnaast zijn er zuigkampeerders, jarenlang en niemand zegt iets tegen hen. De burgemeester interesseert zich niet voor zijn inwoners. Het is eigenlijk een squat

Chemin de Colmyr

74000, Annecy, Frankrijk

zeer drukke locatie - smalle plekken - stageld wordt ‘s ochtends opgehaald - centrum 1km