direct aan het meer - goede doorgangscamping naar Kalambaka
Charilaou Trikoupi 6
454 44, Ioánnina, Griekenland€ 24,00 • 1 apr. t/m 15 okt.
KortingskaartenDe camping ligt prachtig aan het meer, je loopt zo de stad in. Maar het sanitair is om te huilen, oud en vies. Toiletten zijn wat nieuwer, waarschijnlijk omdat ze ook door de roeivereniging worden gebruikt.
Operator lusteloos, 25 € voor 2 personen en een nacht. Plaats in slechte staat.
3 okt. 2019 Zeer goed basisstation om Epirus te verkennen. Sanitair oud en niet erg goed onderhouden. Prijs-prestatie verhouding komt niet overeen. Er is een goed en goedkoop restaurant naast de roeiclub. We verbleven er drie nachten omdat we geen alternatief hadden in oktober.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Vuilnisbak
Operator lusteloos, 25 € voor 2 personen en een nacht. Plaats in slechte staat.
Charilaou Trikoupi 6
454 44, Ioánnina, Griekenland39° 40' 38" N
€ 24,00 • 1 apr. t/m 15 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater