Beachcamping Santa Mavra

Roel2931

sep 2025

Mooi gelegen camping met prachtig uitzicht op de baai. Sanitair is enorm gedateerd, maar wel schoon. Weinig gedaan aan onderhoud van de gebouwen en terrein. De eigenaren zijn wat opdringerig en gladjes, vooral wat betreft tarieven. Geen ACSI- korting of Endless on wheels. Allemaal erg onduidelijk en zeker niet transparant, eigenaar werd ook wat geïrriteerd toen ik hier naar vroeg. Prijs van stroom (€8,-/dag) beetje boven de markt.

Marleycooper

sep 2025

inmiddels 40 euro per nacht . verblijf was ok , smal druk strand

wij hadden geluk denk ik we hadden een plaats recht aan de zee 1 mtr afstand heel mooi zwembad en prachtige baai. winkeltje aanwezig met iedere dag vers brood, lekker en goed restaurant. verder sanitair en douche goed er zijn 2 gebouwen. voor ons dik 5 sterren waard. ook leuk dat je door iemand op de scooter begeleid word naar de camping .we zijn 5 dagen gebleven ipv 1 nacht zo goed beviel het ons hier

Unnamed Road

311 00, Municipal Unit of Ellomenos, Griekenland

Guter Anlege Platz für Boote.Naturschattenplätze unter Oliven und Orangenbäumen. Der Pool ist sehr schön. Der Platz is niet te vinden! Eine Strasse weiter als Dessimi Camping! Mini Markt und Restaurant!

1 apr t/m 31 okt