aan strand in klein dorp aan baai - maaltijd verplicht
Unnamed Road
230 71, Porto Kagio, Griekenland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWij waren er in oktober 2019 met drie WoMo ..... vonden de plek cool! Vooral de oprit is bijzonder 😜, at vis in het restaurant en was zeer tevreden!
In het hoogseizoen is de plaats overvol met mensen, auto's en boten. Het gebied is klein en stoffig, om het te bereiken moet je een paar centimeter van de tafels van de restaurants langs de enige straat van het dorp passeren, altijd als je niet wordt geblokkeerd door overal geparkeerde auto's. Waarschijnlijk verdient in het laagseizoen een betere beoordeling
lees meerDe locatie is prachtig en geweldig om te zwemmen en een wandeling naar een kleine kapel. Het was leuk om in een druk restaurant te zijn en een heerlijke maaltijd met varkensvlees en garnalen van de grill te hebben gehad, beide hadden een vaste prijs 🐟 anderen hebben gemeld dat ze hier woekerprijzen betalen, dus tenzij je er zeker van bent dat je vis op gewicht moet bestellen naar het menu. € 34 inclusief een paar biertjes en we waren heel blij.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Water
lees meerUnnamed Road
230 71, Porto Kagio, Griekenland36° 25' 41" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan