Beach

• Vuilnisbak

• Honden toegestaan

alexjohan

okt 2025

we hebben ons op de overkant van de straat geplaatst op parkeerzone, met mooi uitzicht op strand en zee. op strand mag je niet parkeren/wildkamperen van de ovrheid. te begrijpen, het strand is van iedereen en zeker van de bewoners, heel rustige nacht gehad met enkele wandelaars en passanten, leuke plaats maar sta niet op het strand zelf aub.

Miza

mei 2025

Prachtige plek aan een kiezelstrand met de zee voor je deur. Als het niet waait ligt de zee erbij als een vlakke spiegel. Bij wind ontstaan er (grote) golven. Binnendoor is het 1 km lopen naar het station, waar de trein vertrekt naar Kalavytra. 2 douches op het strand en een vuilcontainer.

Teekies

apr 2025

We stonden hier met 4 campers. Geweldige plek voor een overnachting. mooie uitvalsbasis voor de tandradbaan.

Unnamed Road

250 03, Municipal Unit of Diakopto, Griekenland

38.2018 22.19331

Geen voorzieningen, alleen vuilcontainer. Leuke plaats op het grintstrand . Geschikt om een paar dagen te staan. Als u geluk heeft plekje onder de bomen. Plek voor ±5 campers. Denk erom dat u voor het boemeltje naar Kalavrita een plek in de eerste wagon krijgt! Hoe verder voorin des te beter. Lukt dat niet dan is het beter een latere trein te nemen want de belevenis in de 1e wagon is niet te vergelijken met de rest! Ticket v.v. p.p. €19

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!