open plek in 25ha groot bos - 300m vanaf verharde weg - zwembad - stad 10km
2755, Kocsér, HongarijeHUF 15,00 • 1 jun. t/m 31 aug.
N/A
KortingskaartenBen je op zoek naar rust, dan is dit een heerlijk plekje middenin de natuur. Gastvrije ontvangst door Tjerk en Erica. Alle voorzieningen zijn aanwezig.
we verbleven een nacht op deze camping, Nederlandse eigenaren, zeer warm welkom, absolute rust, we baadden in het zwembad, ze boden ons perziken aan vanuit de tuin, we genoten ervan
camping in de natuur. heerlijk wandelen. voor de gastvrijheid geven wij een dikke 10. Fred en Vera hebben ons verwent met een 3 gangen menu. met zelf gemaakte wijn en likeur . met 14 mensen aan een tafel in de tuin. super bedankt.
Wasmachine
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
2755, Kocsér, Hongarije47° 2' 52" N
acacia@live.nl
HUF 15,00 • 1 jun. t/m 31 aug.
N/A
KortingskaartenWasmachine