Parkeren bij de botanische tuin van Pakotzd - gebruik GPS-coordinaten - overdag wordt parking gebruikt - 's nachts stil - centrum 3km
8095, Pákozd, HongarijeHUF 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenPerfecte plek voor een tussenstop, als u geen voorzieningen nodig heeft. Lekker schaduwrijk, dankzij grote bomen, geweldig panoramisch uitzicht op het meer.
Rustige avond/nacht gehad, meer hoeft het niet te zijn voor een overnachting.
Perfect voor het doorbreken van de reis naar Boedapest. Geen services. Kan grote campers nemen. Nabijgelegen weg lawaaierig maar we vinden het niet erg voor een nacht. Heb het niet gedaan, maar denk dat er een bospad van 2,7 km op weg is naar Arboretum. Fijn grit / Sandy parkeerterrein. Enkele vlakke plekken, maar nogmaals, voor één nacht vinden we het niet erg om een beetje gek te zijn! Eén andere (Engels!) Busje overnacht - parkeerplaats druk om 9 uur met auto's, ouders en kinderen.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Rolstoelvriendelijk
Rustige avond/nacht gehad, meer hoeft het niet te zijn voor een overnachting.
lees meer81307
8095, Pákozd, Hongarije47° 13' 27" N
HUF 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan