Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
4.5

Locatie host
Welkom bij The Puszta Spot-Harkema
Wij zijn Silvester en Gretha. Al ruim 8 jaar trekken wij er zelf op uit en vanuit die passie hebben wij besloten om onze eigen camperplaats te realiseren. Wat begon als een hobby-droom, hebben wij met 2 jaar hard werken stap voor stap werkelijkheid gemaakt. Nog niet helemaal klaar ;-)
Op onze camperplaats vind je alle nodige voorzieningen:
*Aansluiting voor elektriciteit
*Watervoorziening (geen drinkwater wel geschikt voor koken en douchen)
*Mogelijkheid tot het lozen van grijs water en toilet
*Afvalscheiding
De omgeving van Tiszakécske en de Hongaarse Puszta nodigt uit om te ontdekken: prachtige natuur, rust en de gezellige sfeer van het lokale dorp en zijn markten, thermaalbaden en rivier de Tisza
Lees verder

Locatie host
Welkom bij The Puszta Spot-Harkema
Op onze camperplaats vind je alle nodige voorzieningen:
*Aansluiting voor elektriciteit
*Watervoorziening (geen drinkwater wel geschikt voor koken en douchen)
*Mogelijkheid tot het lozen van grijs water en toilet
*Afvalscheiding