Parking Keem Bay

• Campinggedrag niet toegestaan

• Honden toegestaan

Finella

mei 2022

prachtige locatie, schone openbare toiletten, echter wij zijn er in de nacht vertrokken omdat wij niet konden slapen vanwege de wind met harde windstoten. er staan nu wel borden hier dat je niet mag overnachten, maar het was nu super rustig en er stonden ook nog 2 Ierse campers die ons vertelde dat de borden er staan omdat het anders te druk wordt.

gube

jul 2019

Een zeer mooie plaats om te verblijven. Het is het beste om niet tot 's avonds te rijden, omdat de dagparkeerders weg zijn en u een plaats kunt kiezen. Hopelijk blijft het lang op zijn plaats en krijgt het geen hoogtelimiet ... Het uitzicht vanaf hier in de baai is geweldig. Geen V / E, dus houd alles schoon zodat niemand kan klagen over de Womofahrer ...

meggo

mei 2019

Een mooie, winderige plek om te verblijven met een prachtig uitzicht over de baai en het strand. Er is de mogelijkheid om op verschillende niveaus te staan. Met een beetje geluk zie je de vin van een haai, ze moeten hier en daar even stoppen. Deze pitch is zeker aan te bevelen. 👍👍👍

R319

Dooagh, Ierland

53° 58' 11" N 10° 11' 38" W

53.96966 -10.19394

parking met uitzicht over de baai - openbaar toilet om de hoek - aan strandje nog meer parkeerplaatsen - centrum 5km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!