3,5van 5
  • juni 2023

Ontvangst is vriendelijk. Eigenaar geeft veel informatie en begeleidt je naar je plek. Grote plaatsen. Ruim voldoende toiletten en douches. Schoon. Wij hadden mooi uitzicht maar dat geldt denk ik niet voor alle plaatsen.

• april 2023

Bizonder aardige eigenare, vader en zoon. De camping was nog dicht maar deed de camping toch open voor 2 campers met uitsluitend stroom. vonden wij prima. Veel informatie voor het oude dorpje en ruïne kasteel van de zoon om toch zeker dat te bekijken. Prachtig oud dorpje en nauwe straatjes.

Ned10

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 2 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,5van 5
  • juni 2023

• april 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Camping La Genziana