Alberobello, Bari, Apulië, Italië

Area Sosta Nel Verde

parkeren of overnachten tussen de olijfbomen op een paar honderd meter van de Trullis [ook voor personenwagens] - ´s nachts rustig - gratis wifi - centrum 500m

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
  • Via Cadore

70011, Alberobello, Italië
    Map
  • € 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten

Kortingskaarten
Bekijk alle informatie & voorzieningen

3,39van 5
  • juni 2023

locatie perfect om Trulli wonderland (haast pretpark waardig) te bezoeken, maar we worden als campers op een parkeerplaats als sardientjes bij elkaar gepropt op te kleine plekken: 2 campers op 1 plaats vaak. morgen verder naar een meer natuurlijke ruimte.

• mei 2023

Prima plek op loopafstand van het oude centrum. Ruime plek met stroom tussen de olijfbomen voor €20 per nacht. Serviceplek aanwezig. We hebben ons veilig gevoeld. Twee rustige nachten hier doorgebracht.

• april 2023

uitstekend voor een bezoek aan de stad op ongeveer 100 meter afstand, de C/S is erg handig, maar meer dan een rustplaats is het een parkeerplaats, er zijn geen diensten en u kunt geen pleinair doen

stefytac

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 122 reviews

• Campinggedrag niet toegestaan

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

• Stroom

Bekijk alle voorzieningen
Bekijk alle locaties in de buurt
3,39van 5
  • juni 2023

• mei 2023

• april 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Contactgegevens

Prijs

• € 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten