centrum 2,5km
Via San Lazzaro
16035, Rapallo, Italië€ 28,50 • 15 mrt. t/m 31 okt.
Kortingskaartenprima camping plaats wel gedateerd, maar super aardige mensen. alles is mogelijk en inderdaad heerlijke pizza’s.
Vergane glorie maar je hebt weinig keus in dit gebied. Weg erheen is een hel. Receptie uiterst onvriendelijk. Veeeeel te duur voor wat je krijgt. Je vraagt je af waarom sommige mensen hier een seizoensplek hebben.
Wij zijn niet echt ontevreden over de camping, de man die ons inschreef was vrolijk maar prima. De mevrouw die mij later nog een keer te woord stond was erg aardig en behulpzaam. Wij hadden gelukkig wel een redlijk grote plaats met onze camper van 7,5 meter zonder schaduw, maar over het algemeen staat iedereen wel dicht op elkaar. Naar de haven om met de boot naar Portfino te gaan is ca.4 km lopen of fietsen. Wij vonden de taxi erg makkelijk
lees meerWasmachine
16035, Rapallo, Italië44° 21' 25" N
9.19911
campingrapallo@libero.it
+390185262018
€ 28,50 • 15 mrt. t/m 31 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet