vrij strand 50m - centrum 800m
SS1 Aurelia km 579
17047, Vado Ligure, Italië€ 16,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenprima plek om te overnachten voor de overtocht naar Corsica. Vlakke plekken en loosplek voor chemisch toilet en afvalwater.
schoon en rustig we verbleven hier voor de nacht met het gezin en we hadden geen probleem ... 's ochtends gebruikten we het strand aan de overkant en toen vertrokken we ... aanbevolen
Afgelopen nacht hier geslapen. Rustig gestaan en met een veilig gevoel. Zat restaurants in de buurt. Ideaal als je op doorreis bent.
Campinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
SS1 Aurelia km 579
17047, Vado Ligure, Italië44° 16' 39" N
€ 16,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet