Possessione Sparano Capelli

• Speelgelegenheid

• Douche

Camperbusje55

sep 2025

wat een fijne plek! zonder gedoe je plekje opzoeken ( alle info is te vinden op de schuurdeuren) en dan genieten! helaas geen wijn kunnen proeven ivm ziekte, maar dat is een goede reden om nog eens terug te komen! complimenten dat jullie, zonder kosten ( elec a €2,00 ) jullie terrein met de extra's ter beschikking stellen!! aanrader

Fam.den.Ridder

sep 2025

Wat een prachtige plek en ook nog eens gratis. Er zijn toiletten en een douche, heel basic maar ook gratis. Stroom is € 2,-. Hele vriendelijke eigenaren. We wilden de wijnproeverij met diner proberen maar helaas was Lucy ziek dus kon dat niet doorgaan. Gelukkig konden we wel een lekker flesje wijn kopen. Deze plek is voor herhaling vatbaar.

jeanpierredesiran

jul 2025

Bedankt allemaal, Lucia en Andrea 🙏 Het was een genoegen jullie te ontmoeten; jullie zijn geweldig. We waren dol op jullie concept, jullie wijn, deze fantastische locatie... alles was perfect. Het is voor dit soort momenten, deze ontmoetingen, proeverijen, ontdekkingen en eenvoud dat we voor dit soort vakantie hebben gekozen. Nogmaals bedankt voor deze gedeelde ervaring 🙏 We raden jullie van harte aan! Ga erheen met je ogen dicht!!! Een ongelooflijk moment!

Via Sparano 20

27040, Bosnasco, Italië

Verblijf bij een wijnhuis - dicht bij de snelweg - het is de bedoeling dat je een proeverij doet met wat hapjes